14 Nisan 2013 Pazar

Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor maçı özeti

 Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1-0 yendi. FB'nin golünü 53. dakikada Cristian attı

53' GOL Fenerbahçe Cristian'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Cristian ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Maç: Fenerbahçe - Eskişehirspor
Nerde: Şükrü Saracoğlu
Ne zaman: 14 Nisan 2013, Saat kaçta: 19:00
Tv Canlı Yayın: Lig Tv

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz, Çağatay Şahan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Dirk Kuyt, Pierre Webo
Yedekler: Mert Günok, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Milos Krasic, Beykan Şimşek, Salih Uçan
Teknik Direktör: Aykut Kocaman
Eskişehirspor: Ruud Boffin, Veysel Sarı, Jerry Akaminko, Diego Angelo, Dede Santos, Hürriyet Gücer, Alper Potuk, Goran Causic, Erkan Zengin, Diomansy Kamara, Necati Ateş
Yedekler: Sinan Ören, Mehmet Güven, Atdhe Nuhiu, Serol Demirhan, Özgür Çek, Servet Çetin, Tarık Çamdal
Teknik Direktör: Ersun Yanal


Hastalığı geçen Mehmet Topal'ın antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, Emre Belözoğlu ve Moussa Sow'un ise özel program dahilinde takımdan ayrı gerçekleştirdikleri çalışmalarla günü tamamladıkları kaydedildi.

İki takım arasında bugüne dek ligde oynanan 50 maçın 26'sında Fenerbahçe, 12'sinde ise Eskişehirspor güldü. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'de sakatları nedeniyle tedavileri süren ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözüoğlu ve Moussa Sow'un yarınki maçta da forma giymeyecekleri öğrenildi. Ayrıca kart cezalısı Caner Erkin de bu maçta oynayamayacak.

Geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle Lazio maçında görev alamayan Mehmet Topal'ın durumu ise maç saatine kadar belli olacak. Eskişehirspor'da ise Servet ve Tello dışında eksik yok.