31 Mart 2013 Pazar

Fenerbahçe 2-0 Akhisar Belediye Maç özeti

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Fenerbahçe Akhisar Belediyespor ile ounuyor. İlk Yarısı 0-0 biten karşılaşmada Fenerbahçe 47. dakikada attığı golle 1-0 önde oynuyor

84' GOL Fenerbahçe Sow ile 2. golü buldu.Orhan Şam ceza sahası içine uzun oynadı, Sow topla buluştu, kaleci Oğuz'u geçti ve sağ tarafta dar açıdan şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

47' GOL: Fenerbahçe Webo'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Webo yükseldi kafayı vurdu kaleci Oğuz topu çeldi, sonrasında dönen topa Webo sert vurdu ve top ağlarla buluştu.


FENERBAHÇE - AKHİSAR BLD.
Fenerbahçe: Volkan, Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow, Webo
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah, Sonko, Çağdaş, Uğur, Emin, Ahmet, Mezenga, Kenan, Bilal, Gekas
Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
Saat: 19:00
Stat: Şükrü Saraçoğlu


FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Salih Uçan ise Akhisar Belediyespor mücadelesinde görev alamayacak.
Sarı kart cezalısı Gökhan Gönül'ün de forma giyemeyeceği maçta teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Akhisar Belediyespor karşısında Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Meireles, Kuyt, Cristian, Sow ve Webo'dan oluşan 11'i sahaya sürmesi bekleniyor.