30 Mart 2013 Cumartesi

Galatasaray 2-0 İstanbul Belediye maç özeti izle

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, İstanbul BŞB engelini Burak Yılmaz'ın ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek aştı. Bu sonuçla ligde liderliğini devam ettiren Galatasaray, Çarşamba günü oynayacağı Real maçını düşünmeye başladı.

Maç: Galatasaray – İstanbul BŞB
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 30.03.2013 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)

Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Hakan Balta (Dk.83 Nordin Amrabat), Hamit Altıntop, Felipe Melo (Dk.77 Sabri Sarıoğlu), Selçuk İnan, Wesley Sneijder (Dk.58 Albert Riera), Burak Yılmaz, Didier Drogba

Yedekler
Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulut

İstanbul Büyükşehir Belediye
Eduardo, Geraldes, Can Arat (Dk.46 Kamil Zayatte), Mahmut Tekdemir, Metin Depe, Serhat Gülpınar (Dk.38 Tevfik Köse), Ekrem Ekşioğlu, Efe İnanç, Tom, Doka, Zenke (Dk.85 Tayfun Pektürk)

Yedekler
Oğuzhan Bahadır, Kamil Zayatte, Tayfun Pektürk, Cenk Şahin, Zeki Korkmaz, Ömer Can Sokullu, Tevfik Köse

Sarı Kartlar
Dk.11 Selçuk İnan, Dk. 69 Didier Drogba, Dk.88 Alber Riera (Galatasaray), Dk.42 Can Arat, Dk.90+1 Tevfik Köse (İstanbul BŞB)

Goller
Dk.22 ve 35 Burak Yılmaz (Galatasaray)


Aklı hafta içi oynayacağı Real maçında olan Gs, ligde İbb ile karşılaşıyor. Galatasaray genellikle böyle maçlara zor konsantre olsada  önceki haftalarda yeterince kaybettiği puanların telafisi için bu maçı kazanmak zorunda.

Maçı kazanıp Madrid'e moralli gitmek isteyen Galatasaray'da sarı kart sırında olan oyuncular var

Galatasaray’da İstanbul BŞB karşılaşması öncesinde dört oyuncu kart sınırında bulunuyor. Albert Riera, 24. haftadaki Eskişehirspor maçında bu sezon üçüncü kez sarı kart görerek sınıra gelmişti. Ayrıca Semih Kaya ve Nordin Amrabat’ın da üçer sarı kartı bulunuyor. Kayserispor deplasmanında bu sezon yedinci kez sarı kartla uyarılan Selçuk İnan ise kart sınırındaki bir diğer oyuncumuz. Dört oyuncu, sarı kart görmeleri durumunda ligin 28. haftasında gerçekleşecek Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma giyemeyecek. İstanbul BŞB maçında Hamit Altıntop (ligde toplam altı sarı kart) ve Burak Yılmaz (ligde toplam iki sarı kart), sarı kart görmeleri hâlinde sarı kart ceza sınırına gelecekler.