3 Mart 2013 Pazar

Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe maç özeti izle

Spor Toto Süper ligde 24 hafta maçında Bjk son saniye golüyle galibiyete uzandı. Maçın sonucu  Beşiktaş 3-2 Fenerbahçe,  BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini 40. dakikada Kuyt (Kendi Kalesine), 60. dakikada Niang ve 90+3. dakikada Olcay atarken, Fenerbahçe'nin gollerini 24 ve 63. dakikalarda Sow attı.


Stat: BJK İnönü
Hakemler: Mete Kalkavan, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz
Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Süzen (Dk. 59 Emre Özkan), Holosko, Fernandes, İbrahim Toraman, Veli Kavlak (Dk. 73 Oğuzhan Özyakup), Olcay Şahan, Niang

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Ziegler, Emre Belözoğlu (Dk. 89 Mehmet Topuz), Meireles (Dk. 73 Mehmet Topal), Kuyt, Cristian (Dk. 73 Caner Erkin), Sow, Webo

Goller: Dk. 24 ve 63 Sow (Fenerbahçe), Dk. 40 Kuyt (Kendi kalesine), Dk. 60 Niang, Dk. 90+3 Olcay Şahan (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 15 Egemen Korkmaz, Dk. 69 Bekir İrtegün, Dk. 74 Emre Belözoğlu, Dk. 87 Caner Erkin (Fenerbahçe), Dk. 43 Gökhan Süzen, Dk. 65 Veli Kavlak, Dk. 87 Emre Özkan (Beşiktaş)

 Beşiktaş Fenerbahçe'yi Niang'la vuracak
Ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan Mamadou Niang, siyah beyazlı forma ile ilk derbi maçına eski takımına karşı çıkacak. Beşiktaş formasıyla 3 maça çıkan Senegalli yıldız, ilk golü için de fırsat kollayacak. Beşiktaşlı taraftarlar, takımın maestrosu Fernandes'ten de bu maçta çok şey bekliyor.

Fenerbahçe'nin kozu Webo
 Fenerbahçe'nin devre arasında renklerine kattığı Webo ise yeni takımına çabuk alıştı. Sarı lacivertli formayla çıktığı 4 maçta 3 gol atan Webo, partneri Sow'la birlikte derbinin kaderini değiştirmek için sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Cristian, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

STAT: İnönü
SAAT: 19.00
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV