17 Şubat 2013 Pazar

Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe maç özeti izle

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe skoruyla sonuçlanan maçta ilginç olaylar yaşandı. Önce maç berabere devam ederken Trabzonspor'un sayılmayan bir tartışmalı golü vardı. Daha sonra Trabzonlu oyuncu Sol Bamba kendi  kalesine attığı iki golle Fenerbahçe'nin bir anda maçı koparmasına sebep oluyordu. İkinci yarı Fenerbahçe farkı açıp sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe ilk yarıyı Bamba'nın attığı gollerle 2-0 önde kapadı, Bamba Fenerbahçenin yeni transferi değil Trabzon defans oyuncusu :)

26' Fenerbahçe'nin ikinci golü geldi. Bu dakikada Cristian'ın ceza sahası önünden şutunda Bamba'nın sırtından seken top filelere gitti: 0-2.

11'  Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Kuyt'ın sağdan yaptığı ortada ön direkte topu uzaklaştırmak isteyen Bamba, ters bir vuruşta topu kendi filelerine gönderdi: 0-1.

TRABZONSPOR: Onur, Celutska, Giray, Mustafa, Emerson, Serkan, Colman, Alanzinho, Adrian, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
FENERBAHÇE: Volkan, Gokhan, Bekir, Egemen, Hasan, Mehmet Topal, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

        
ZOKORA CEZALI
Trabzonspor'da Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımdaki yerini alamıyor. 

Deplasmanda en son 16. haftada Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında dış sahada 19. haftada Gaziantepspor'u 2-1, 21. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek son iki deplasmanda 6 puan kazandı.

MEİRELES CEZALI
UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov maçında 4. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Raul Meireles, ligde de sarı kart cezalısı olduğu için Trabzonspor maçında forma giyemiyor.